Köszönöm a bizalmatokat!

"Nikit akkor kerestem meg, amikor egy elég húzós középvezetői állás és egy hasonlóan nehéz és megterhelő angol egyetem mellett, kerestem állást. A céget eladták, rengetegen elmentek, viszont a megmaradt munkavállalókat – magamat is beleértve – megtartották, mert a munka mennyisége nem csökkent. Egy idő után rájöttem, hogy késésben vagyok afelé, hogy tegyek magamért ezen a fronton. Amikor segítséget kértem, addigra már elértem az idegkimerültség szélét, hiába volt ajánlatom, a szerződés aláírása csúszott különböző okokból. Amit ebből fontosnak tartok kiemelni, hogy ez az az állapot, amikor nagyon nehéz az elmét visszahozni egy aktív, megoldásra fókuszáló állapotban, mert akkora a kötődés már a negatív én részhez. Niki ekkor célirányos kérdésekkel és a saját fókuszom folyamatos éberen tartásával segített ki ebből az állapotból. A végső „finish” az, ahol valóban kiderül, hogy mekkora segítséget tudott nyújtani, mert nagyon nehéz engem – és szerintem nem csak engem - ebben az állapotban megközelíteni. Mindenkinek szeretettel ajánlom, aki szélsőségesnek éli meg a helyzetét és egy biztonságot nyújtó környezetben szeretné kezelni azt." ( Sz. Zsuzsanna)

 

 

"Azt hiszem, aki elkezdi a coachingot, már készen áll a változásra. Nem is tudtam pontosan, mennyire sok mindent oldunk meg közösen. Niki mindig tudta, mit kell kérdeznie ahhoz, hogy felszínre hozzam a lerakódott, már-már elmeszesedett érzéseimet, félelmeimet. Csodás élmény volt önmagamban elmerülni Niki kíséretében. Így utólag annyira természetesnek tűnik az, ahogyan mi működtünk, együtt. Köszönöm." (B.Bernadett)

"Jó. Nagyon jó. Ösztönöz, bátorít, felnyitja a szemed és úgy késztet cselekvésre, hogy kedved lesz hozzá. Eléri, hogy az oroszlánrész - amit nekünk kell megtenni - könnyebbnek hasson. Mindezt lelkes, motivált, türelmes és kedves stílusban." (K.Gergely)

Egy évvel ezelőtt döntöttem el, hogy megvalósítom a legnagyobb álmom és elkezdek dolgozni a saját vállalkozásomon. Ezt még jelenleg is főállásom mellett teszem.
Az utóbbi időben picit kezdtem elveszíteni a hitem magamban és úgy éreztem, nem vagyok képes arra, hogy elérjem a kitűzött célokat. Nem mentek úgy a dolgok ahogy elképzeltem és kevés időm maradt mindenre. Ekkor döntettem el, hogy segítségre van szükségem. Az internetet böngészve találtam Nikire és egyből tudtam, hogytalálkoznom kell vele. 
Már az első találkozás alkalmával egy csodálatos személyt ismertem meg benne.
Minden alkalom után úgy éreztem kicseréltek és újra pozitívan tudtam látni a világot. Visszaadta a hitem, az önbizalmam és így újra az utamat járom az álmaim megvalósításának irányába. Niki kedves, nyitott, őszinte és pozitív ember. Nagyon figyelt minden apró részletre amit meséltem neki és kérdései által olyan válaszokat kaptam amiket már régóta kerestem. Köszönöm a lehetőséget, hogy megismerhettelek! (K. Kata)

"I met Niki in Dubai when I was at my lowest. Shattered and broken, she helped me feel that Im still breathing and alive again. Niki's heart is full and so as her soul. Her joy and laughter is contagious. She is a life changer. She taught me to chase my dreams and that my happiness doesn't need a validation of anyone. Thank you for empowering and motivating me!" (Abigail R.C.)

"Életemben először fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy a mások által rólam kialakított kép foglya vagyok, berögzült negatív minták uralják a hétköznapjaimat és hiába keresem, nem találom a kiutat. Valószínűleg máshogy alakult volna minden, ha pszichológushoz fordulok, de egy véletlennek köszönhetően Nikinél kötöttem ki, aki egy olyan folyamatot indított el bennem, amiért életem végéig hálás leszek nem csak neki, de magamnak is. Már az első találkozásunk alkalmával érezhető volt, mennyire szívből és őszintén képes ráhangolódni mindenkire, aki hozzá fordul segítségért. Rövid idő alatt rávezetett arra, hogy egyedül én vagyok képes a változásra és a változtatásra, ennek köszönhetően pedig életem eddigi legnagyobb kalandja előtt állok, amivel kapcsolatban izgalmat igen, félelmet viszont már egyáltalán nem érzek." (B.Nikolett)

"Niki egy nagyon pozitív személyiség és minden alkalommal külön feltölti az embert a belőle áradó energiával. Könnyed beszélgetések voltak, melyek alatt mindig a jó kérdésekkel igyekezett rásegíteni a saját utam megtalálására, illetve gondolatai mindig ösztönzőleg hatottak rám is." (M.Andrea)

"Nikivel élmény volt beszélgetni. Nagyon sok felismerést és motivációt adott. Az elkészült regényem ígért dedikált példányát nem felejtem! :) Köszönöm a lehetőséget, és a jól feltett kérdéseid!" (J. Kati)

 

HAIRSZIKRISZT csapata

"Nagyon jó hangulatú és hasznos időt töltöttünk Nikivel, segített a csapatszellemet feléleszteni, útba igazítani! A többi már csak rajtunk múlik." (Szikriszt József - Hairszikriszt tulajdonos, üzletvezető)

"Niki energiája, felkészültsége, empátiája, odafigyelése magával ragadó. Remek hangulatú és sok hasznos technikával tarkított teamcoachingot tartott nekünk. Egyszerű, de nagyszerű ötletei sokat segítenek a csapatdinamika fenntartásában. Köszönjük!" (Csepi Ádám)

"Niki nagyon sokat segített nekünk felszínre hozni a problémáinkat, rávilágított a megoldás mikéntjére, felhívta a figyelmünket a kommunikáció fontosságára és annak módjára. Mindezt tökéletes kivitelezéssel! Érthető, nyílt, felkészült és mindemellett egy nagyon pozitív személyiség, ami már önmagában feltöltötte csapatunk! Köszönjük."

(Ivány Fruzsina)

CLOSE to you csapata

Niki nagyon türelmesen és rugalmasan kezelte a két alkalmas csapatépítőnket. Az első "ráhangolódó" alkalom után a másodikat már teljesen a csapat hangulatára és igényeire szabta. Jól felépített, tartalmas és nagyon hasznos feladatokkal tarkított programokat hozott nekünk. Abszolút hatékony volt egyéni és csapat szinten is! Köszönjük szépen! (Hortobágyi Kászon - Close to you tulajdonos)

Niki fáradhatatlan, lelkes, pozitív munkája eredményes volt, változtam tőle. A különböző igényeket rugalmasan kezelte. Apró részletekben is gondoskodó volt. Gyakorlati tanácsokat kaptam tőle, és a csapat is úgy jelzett vissza, amiből fejlődhetek, épülhetek. (Csobán Erika - Close mini üzletvezető)

Valcz Nikolett

Personal & Team Coach

Budapest