Keresés

A legjobb projekt

Ebben hiszek, ezt képviselem, erre bátorítok mindenkit: hogy foglalkozzon önmagával, fektessen önmagába, ápolja a saját lelkét és testét, oldja fel a múltbéli traumákat, amik még mindig könnyet csalnak a szemébe, szálljon szembe a félelmeivel, adjon önmagának, töltődjön időről időre, mert a belső egyensúly az alapja annak, hogy miként értékeljük és érzékeljük saját életünket.

És önmagam is sokszor megfeledkezem erről. Mindig van, ami fontosabb. A takarítás, a mosatlan, egy e-mail, egy bejegyzés, egy poszt, egy feladat, egy szívesség, a párom támogatása, a családom hogyléte, közben pedig elfelejtek enni, kihagyom az edzést, nem élek a hobbimnak... tehát nincs miből feltöltődnöm.

Hogyan lehetnék harmóniában a világgal, ha belül én magam nem vagyok egyensúlyban, és hogyan tudok adni másnak, ha én magam le vagyok merülve?

Ma egy kineziológiai oldásban részesültem és csodálatos élmény volt. Nem csak az érzések, felismerések, gondolatok miatt, amelyek feltörtek belőlem és újabb részeimet világították meg, újabb elfeledett fájdalmamat oldották fel, hanem önmagában azért is, mert most én voltam az, aki kapott, aki töltődött. Átadtam magam és engedtem, hogy gyógyítsanak, hogy gyógyuljak.

És ahogy kitettem a lábam Áditól, érkezett egy nagyon ígéretes coaching megkeresés, majd a délután folyamán pedig egy olyan találkozóba csöppentem, aminek hosszútávú pozitív hatása lesz a hivatásomra.

Hálás vagyok, azért, hogy Ádin keresztül ma adtam magamnak, mert biztos jelét kaptam, hogy ha én rendben vagyok, akkor a dolgok is könnyedebben, gördülékenyebben, szerencsésebben mennek körülöttem.

Megéri önmagunkba és az önfejlesztésbe fektetni, mert ez életünk legfontosabb projektje.


Valcz Nikolett

Personal & Team Coach

Budapest