Mi az a coaching?

A szó az angol "coach", azaz edző kifejezésből ered.

A coach egy olyan segítő szakember, aki támogatja, ösztönzi ügyfelét egyéni fejlődésében és céljai elérésében.

A COACHING egy bizalmon alapuló együttműködés a coach és ügyfele között, mely nem csak eseti problémamegoldás, hanem tartós pozitív változásokat eredményez a coachingot igénybevevő személy életében. Személyiség- és szemlélet formáló erővel bír. Javítja életünket és személyes kapcsolataink minőségét.

MIT CSINÁL A COACH?

Kérdez. Figyel. Gondolkodásra és cselekvésre ösztönöz. Meghallgat. Motivál. Önfejlesztő technikákat mutat. Segít tisztábban látni önnön helyzetedet, felszínre hozni a benned rejlő képességeket és lehetőségeket. Segít elhárítani a céljaid megvalósulását hátráltató akadályokat, tényezőket. Feladatokat ad, új ismeretek elsajátítására sarkall. Teret és időt biztosít személyes fejlődésedhez.

HOGYAN ZAJLIK A COACHING?

Személyesen Budapesten tudunk találkozni, de van lehetőség Skype-on történő beszélgetésekre is. 
Az első, rövid alkalom ingyenes. Megismerkedünk, beszélgetünk, beszélünk a coaching módszertanáról, folyamatáról, majd a problémáról is, amellyel hozzám fordultál. Amennyiben mindketten úgy döntünk, hogy belevágunk a közös munkába, átbeszéljük a foglalkozások időpontjait, áttekintjük közösen a coaching megállapodást, és átnyújtom neked az első feladatot. A coaching során elhangzott információk szigorúan bizalmasak.
Előreláthatólag 4-6 alkalommal fogunk találkozni körülbelül kéthetente. A köztes időben személyedre szabott feladatok és kihívások várnak, melyek segítenek a további elmélyülésben, és a célodhoz való közelebb jutásban. A találkozások alkalmával beszélgetünk, de leginkább csak te beszélsz én pedig figyelek és kérdezek. Tanácsot, megoldásokat nem kínálok. A számodra legideálisabb megoldások, válaszok, lehetőségek ugyanis benned rejtőznek. A kérdések és módszerek segítségével ezeket együtt felszínre hozzuk.

 

MENNYIBE KERÜL EGY ALKALOM?

Az első 30 perces találkozás ingyenes, utána minden alkalom 12.000 Ft / 60 perc.

(Diákoknak, nyugdíjasoknak, munkanélkülieknek kedvezményes árat tudok adni.)

A COACHING EGY ÖNMAGUNKBA TÖRTÉNŐ, HOSSZÚTÁVÚ BEFEKTETÉS,

mely az élet minden területén megtérül. A tudatosság és felelősségvállalás növekedésével tisztább képet kapunk önmagunkról, vágyainkról, lehetőségeinkről, így magabiztosan vesszük kezünkbe saját sorsunk és életünk irányítását. Önbizalmunk és önbecsülésünk növekszik. Érzelmi intelligenciánk fejlődik, ezért személyes kapcsolataink is javulnak. Kiegyensúlyozottabbak vagyunk, több öröm és nyugalom jellemzi a mindennapokat, rugalmasabban vesszük a változásokat. Motiváltabbak vagyunk, és bátran tűzünk ki új célokat.

Valcz Nikolett

Personal & Team Coach

Budapest